KENNELTRÄFFAR

bild1 bild1 bild2 bild3 bild4 bild5 bild10 bild6

Nästa kennelträff planeras till juni 2016.
Vi får se vad vi hittar på för tema och förhoppningsvis vill vår instruktör Åsa Lindfors, som kan allt hålla i denna dag.

 

Alla valpkullar och respektive familjer är alltid välkomna!

Vi har så roligt och trevligt att alla vill ha fler träffar. Nedanför kan du se bildspel från kennelträffarna...

Vi beslutade att lägga upp en medlemssida där alla som köpt eller köper valp från mig kan gå in och läsa om all ny information som kommer ut och där alla hemligheterna om övningar vi gjort på kennelträffar, tips, mina samlade erfarenheter samt erfarenheter som mina valpköpare vill dela med sig kommer ligga. Tips till varandra som passar just för en dvärgpinscher. Vi har även en sluten facebookgrupp där alla valpköpare som vill kan ansluta sig till för att snabbt kunna få svar på funderingar och tips man har och kan ge.

Om kennelträffen15-16 september 2012: De som kom var Cosmo, Canello, Carezza och deras familjer. Tydligen hade jag valt en helg då många var upptagna, men det gjorde ju ingenting för vi som var med hade så trevligt och är man för många blir det rörigt. Eftersom vi var många personer, så fick mina hundar Agazzi, Scarlet och Queen också förare på övningarna och fick vara med. Ballerina gick in i höglöp på fredagen och fick åka och bo hos en vän till mig. Mycket tråkigt för Ballerina som älskar att leka. Ballerina hade det i och för sig himla bra. Den som också fick vara med är min mans valp "Mr Blue" som är en 13 veckors Staffordshire Bullterrier. Jag hoppas på att få in fler bilder från vår kennelträff, så kolla in igen om ett tag för då har det kanske kommit in fler.

Bildspel från Kennelträff 15-16 sep-2012!

Om kennelträffen15:e juni 2013: De som kom var Avanzo, Brilliante, Cosmo, Cannello, Carezza, Crazy Chili, Dynamit Harry och deras familjer. Eftersom vi var många personer, så fick mina hundar Agazzi, Scarlet, Ballerina och Queen också förare på övningarna och fick vara med. Jag hoppas på att få in fler bilder från vår kennelträff, så kolla in igen om ett tag för då har det kanske kommit in fler.
Bildspel från Kennelträff 15:e juni 2013!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om kennelträffen13:e juni 2015: De som kom var valpar från C. E, F, H-kullarna och deras familjer. Vi hade en underbar dag som började med mingel på altanen, sedan promenad runt sjön i Anneberg. Därefter fikade vi och lyssnade på föreläsning av vår duktiga instruktör Åsa Lindforss. Vi tog våra hundar med oss efter det ut för lite träning. Hela dagen umgicks hundarna ihop lösa på altanen och ute på gården. De hade så roligt tillsammans och de var kul att se deras likheter och olikheter. Vi var många personer, så fick mina hundar Scarlet, Ballerina och Queen fick också vara med. Den dagen var även Tock n'barks Depeche Mode som kallas för "Dexter" med som ska bli pappa till K och L-kullen som väntas till hösten 2015.
Bildspel från Kennelträff 13:e juni 2015!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom gärna med förslag om datum för nästa kennlträff!

Om du är intresserad av att köpa en valp av mig ring eller maila mig berätta om:
*Dig själv eller familj
*Hur du/ni bor
*Vad Du/Ni arbetar med och hur länge om dagarna
*Varför du vill skaffa hund, dina förväntningar, vad du önskar m.m
*Ju mer du kan berätta om hur det är tänkt att en av mina underbara valpar kommer få det hos dig/Er desto gladare blir jag!


Välkommen att maila mig!

kontakt 

Klicka på kartan, för att "Hitta", var Anneberg ligger!